nicolette
nicolette

Cum masor

Bine ai venit in lumea atelierului de pantofi Nicolett,unde noi realizam pe calapoade romanesti si manual, doar la comanda pentru tine pantofii doriti,pe culorile de piele alese si dupa dimensiunile picioarelor tale care sunt foarte importante,ca produsul sa fie cat mai confortabil si potrivit. Avem nevoie de lungimea si circumferinta (laba piciorului/mont) piciorului tau si te rugam sa te masori conform instructiunilor.

Lungimea piciorului se masoara exact ca in poza:

-fix de la calcai pana la degetul cel mai lung ,cu un metru croitoresc,ruleta sau liniar.
-cum picioarele nu sunt egale nici in lungime si nici in latime, te rugam sa ne transmiti masurile pentru ambele picioare, la plasarea comenzii sau ulterior la confirmarea telefonica a comenzii tale.

Tabelul acesta reprezinta dimensiunea standard in lungime pentru numere:

Circumferinta piciorului
-se masoara in zona montului,la laba piciorului unde este cel mai lat, de jur imprejur cu un centimetru exact cum sta inelul pe deget si ca in poza de mai jos.

IMPORTANT! Ca produsul sa vina bine pe picior,avem nevoie de dimensiunile tale:
lungimea piciorului si circumferinta acestuia,care lucreaza impreuna iar comanda te rugam sa o plasezi la numarul pe care il porti de obicei .
Ulterior la confirmarea telefonica se stabileste numarul potrivit in functie si de calapodul pe care se realizeaza modelul ales in comanda. Asa evitam sa vina mic sau mare.
Te rugam sa masori cu atentie iar daca nu reusesti ne poti suna la 0725.66.55.98 pentru support.
Multumim si Spor la cumparaturi Nicolett