CATEGORII
Cos de cumparaturi

Livrare

- Livrare nationala (in Romania ) si internationala (alte tari ).

Nicolett  livreaza national cu firma de curierat rapid Fancourier si doar international cu Posta Romana unde gasiti tarifele pentru fiecare destinatie pe site-ul lor :

https://www.posta-romana.ro/a327/tarife/colete/in-afara-romaniei/colete-internationale.html

Taxa de transport este de 15 ron pentru Bucuresti si 20 lei pentru orice destinatie din Romania iar greutatea este de 1 kg per/produs,plata ramburs pentru valoarea coletului.

NU livram cu Posta Romana in tara.

Transport gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 600 lei.

 
Termen de livrare
Toate comenzile Nicolett sunt procesate si expediate in timpul programului :luni – vineri 10:00-18:30  cu Fancourier .

Termenul de livrare este de 6-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii la datele specificate in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat telefonic clientului, atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 18.30 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata: luni – vineri 10:00-18:30

Nicolett  ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate ( modificari aduse modelului prezentat pe site in alte culori,inaltimea si forma tocului, barete peste picior sau glezna,fundite,masurarea picioarelor etc.) in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare la care se adauga timpul de tranzit pana la destinatie.Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi luate in considerare.

  • Livrare standard – procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare de la data confirmatii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.
  • Livrare expres – procesul de productie dureaza 6 zile lucratoare  pentru produsele care arata ca in prezentarea de pe site, de la data confirmatii comenzii plasate online,pe mail sau telefonic, in functie de disponibilitatea in productie.


Orar de livrare
Comenzile sunt livrate de curier luni-vineri intre orele 10:00-18:30 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.
Nota: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumita ora sau la o anumita data.  
Nota: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.
Nota: Firma de curierat are obligatia sa efectueze 2 incercari de livrare. In cazul in care, in urma celor 2 incercari de livrare, comanda nu poate fi livrata, coletul se va retine in sediul Fancourier timp de 7zile lucratoare dupa care se intoarce la noi iar comanda ta va fi anulata. In aceasta situatie ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate de tine in avans (daca este cazul ) reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului si cheltuieli de transport.

 Primirea coletului
Coletele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat.
Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.
Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta. Nicolett nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.