nicolette
nicolette

Nicolett

Ne-au placut mereu pantofii de calitate, ne place senzatia de confort si siguranta pe care ne-o ofera pantofii creati pe piciorul nostru si foarte mult ne place sa impartim aceasta mica bucurie care ne aduce un zambet pe buze in fiecare zi.

Lasandu-ne ghidate de motto’ul “daca faci cu placere, iese lucru bun” am ajuns sa deschidem atelierul care ne faciliteaza producerea acestor dragi pantofi, lucrati manual in intregime din piele naturala.

Experienta purtarii incaltamintei din piele ne-a condus spre alegerea materialelor de cea mai buna calitate pentru producerea pantofilor nostrii si nu aceptam sa facem nici un fel de compromis de calitate.

Fie ca alegem pantofii cu toc inalt sau balerini, pantofi clasici sau extravaganti, indiferent de model, noi consideram ca pantofii sunt expresia personalitatii noastre si suntem aici pentru a oferi acest sprijin clientelor noastre.

De aceeasi atentie se bucura si purtatoarele de numere micute 33-34 ca si cele ce traiesc pe picior mare purtand

masura 41-42.

Pentru acea ocazie speciala din viata noastra, indiferent de natura ei, atunci cand vrem sa stralucim, cand vrem ca rochia sa fie perfect asortata cu pantofii, cand vrem sa aratam ireprosabil, pentru acele evenimente apelam la servciile personalizate pe care echipa noastra le ofera si stim ca tot ceea ce ne ramane de facut este sa inceapa petrecerea.

Vrem sa dam ocazia fiecarei femei de a-si lasa amprenta pe modelul preferat de pantofi, de aceea punem la dispozitia clientelor o paleta foarte larga de culori de piele naturala si tocuri din care fiecare isi alege doar ceea ce ii place.

Stim ca pe piata exista si modele pe care noi inca nu le-am produs, dar asta nu inseamna ca nu putem. Asa ca va incurajam sa veniti cu modelul pe care vi-l doriti iar noi vom face tot ceea ce ne sta in putere sa materializam dorinta voastra.

Facem aceste lucruri tocmai pentru ca ne-am pus in locul oricarei femei care cauta sa se simta bine cu tot ceea ce poarta, sa se bucure de lejeritate si calitate, sa poarte pantofii care o reprezinta si care ii poarta numele.

Confort. Calitate. Personalitate liber exprimata.Sau mai simpul NICOLETT