nicolette
nicolette

Termeni si conditii

EVEDI SHOES SRL ofera garantie in urmatorii termeni:

In conditiile prevazute de Legea 449/2003 si O.G. 21/1992., oferim garantie pentru intreaga gama de produse comercializate. Garantia are o valabilitate de 30 de zile de la data primirii coletului sau emiterii facturii fiscale. Factura fiscala este atasata coletului sau transmisa prin e-mail. Pentru deschiderea procesului de garnatie este necesara prezentarea produsului insotita de copie a facturii fiscale, certificatul de garantie in original si amabalajul produsului initial. Fara prezentarea acestor documente, solicitarile de garnatie nu vor fi solutionate.

Garantia va fi solutionata prin reparatii necesare sau inlocuirea produsului defect, in cazul in care defectul este din vina producatorului. Plata transportului pentru garantia produselor revine clientului.

Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere postate pe site-ul www.pantofinicolett.ro , nu vor beneficia de garantie.

Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport . Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Șoseaua Mihai Bravu nr.147-169,Bl.D5, Sc.A,ap.8, Sector 2, Bucuresti, 0725.66.55.98.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru returnarea produselor va rugam sa transmiteti un e-mail la urmatoare adresa impreuna cu documentele scanate: contact@pantofinicolett.ro

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-contravaloarea transportului va fi suportata de client;

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in amabalajul producatorului (cutie), impreuna cu toate accesoriile aferente;

- Atelier Nicolett se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 30 de zile calendaristice.

Produsele Nicolett efectuate pe comanda nu se returneaza, indiferent de motiv. Va rugam sa citi cu atentie termenii si conditiile afisate pe site-ul www.pantofinicolett.ro pentru evitarea oricaror neplaceri ulterioare.

Produse pe comanda

Atelier Nicolett ofera clientelor sale optiunea de a-si personaliza produsele in functie de preferintele fiecareia. In aceste conditii, fiecare produs devine unic iar returnarea acestuia nu este permisa. Va rugam sa consultati pozele in detaliu si sa luati in considerare faptul ca culorile pot varia in functie de placa video a monitorului utilizat. Atelier Nicolett nu isi asuma responsabilitatea pentru acest fapt.

Instructiuni de intretinere a pielii naturale / a produselor confectionate din piele naturala

Dupa fiecare purtare, va recomandam sa utilizati produse speciale pentru intretinerea produselor din piele.

Exista pe piata diferite perii, spray'uri si buretei care va faciliteaza aceasta intertinere. Va rugam sa utilizati spray-uri destinate strict materialului din care sunt confectionate produsele, acesta fiind box, piele intoarsa, piele lacuita.

Va recomandam ca dupa fiecare purtare sa aerisiti pantofii pentru a indeparta orice urma de impuritati, prelungind durata de viata a produsului.

Voucherele de discount nu se aplica cumulativ pentru acceasi comanda. La plasarea unei comenzi poate fi folosit doar un singur voucher de reducere.

Va multumim,
PANTOFI NICOLETT